Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Японський гонщик Хіроші Масуока проведе позашляхові тест-драйви у Львові

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» організовує унікальний off-road тест-драйв нових моделей автомобілів Mitsubishi за участю світової легенди ралі, дворазового переможця раллі «Дакар», гонщика Хіроші Масуока. Про це пеовідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тест-драйви пройдуть на спеціально підготовленій трасі 15 червня, о 10.00 у Львові на «Арені Львів». Усі бажаючі також зможуть власноруч протестувати і переконатися у першокласних позашляхових характеристиках будь-якої з моделей: Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200 та Mitsubishi ASX. Для того, аби проїхатись в автомобілі поруч із самим Хіроші Масуока, а також перевірити свої власні здібності за кермом позашляховиків Mitsubishi, необхідно залишити заявку на сайті.

Довідка.

Хіроші Масуока – світова легенда ралі. Він завойовував перші місця на трасах в ОАЕ, ставав багаторазовим чемпіоном японського чемпіонату ралі JFADA, дворазовим призером міжнародного змагання з підйому на гору Пайкс Пік, перемагав на італійському ралі «Баха» і став першим японцем, який отримав перемогу у знаменитому ралі «Дакар» двічі поспіль. Таким чином, він один із небагатьох світових зірок ралі зміг стати кращим гонщиком на всіх континентах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ