Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Остання роль Ярослава Кіргача: Дякую вам, я ще не вмер!

Учора в театрі ім. Марії Заньковецької відбулась вистава "Украдене щастя", в якій свою останню роль зіграв заслужений артист України Ярослав Кіргач.
Заслужений артист України Ярослав Кіргач.

Як повідомив зі сцени Головний режисер театру, Народний артист України Федір Стригун, у зв’язку з непродовженням контракту Заслужений артист України Ярослав Кіргач, за плечима якого близько сотні ролей і багатолітнє служіння театру, востаннє вийшов на сцену театру ім. Марії Заньковецької. 

"У театрі святкують бенефіси, в театрі святкують прем'єри, дебюти, ювілеї. Але сьогодні в нас дивне свято і я не можу так, щоб нічого не сказати.

Сьогодні відбулась вистава "Украдене щастя", де в головну роль зіграв заслужений артист України Ярослав Кіргач. Це була його прощальна вистава, бо з 1 жовтня він вже не працює в театрі ім. Марії Заньковецької", –зокрема зазначив Федір Стригун.

"Дякую, я ще не вмер! Хочу сказати одне, по Сковороді щастя це любима професія. Мені забирають зараз щастя  Вас і мою працю. Я вас всіх люблю. Я не вмер, я буду жити. Завдяки вам!",  такими словами попрощався Ярослав Кіргач з глядачами.

Нагадаємо, в театрі ім. Марії Заньковецької розпочався 102 театральний сезон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ