Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюка уже б зняли, але відкрите питання з наступником, – Ігор Луценко

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко зазначив у коментарі «Гал-інфо», що не слід дивуватися заявам представників фракції «Самопомочі» щодо можливого виходу із коаліції, адже фактично коаліція перестала існувати уже декілька місяців тому. Так само давно назріла відставка Яценюка, але немає остаточної ясності щодо наступника.

На думку народного депутата, фактично коаліція не існує уже кілька місяців, відколи БПП і НФ перестали дослухатися до думки інших членів фракції.

«Глибоку кризу вона переживає від часу голосування за зміни до конституції. Але по факту сьогодні існує інша коаліція – БПП, НФ та Опоблоку», – зазначив він.

Попри це, за словами Луценка, фракція «Батьківщини» наразі прийняла рішення залишатися у коаліції, поки лишається бодай найменший шанс на роботу. Разом із тим, він не бачить перспектив у парламенті 8 скликання.

«На мій погляд, потрібні перевибори. Дане скликання вичерпало себе», – наголосив народний депутат.

Аналогічним чином вичерпав себе і прем’єр-міністр. За інформацією Ігоря Луценка, рішення про відставку рано чи пізно відбудеться. Питання у тому, що немає ясності щодо кандидатури натомість.

«Не всі насправді хочуть у цей складний час, а хто хоче – не може. Обговорюються Яресько, Кононенко. Але остаточно не зрозуміло», – резюмував він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ