Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єрмака допитали у ДБР у справі щодо "вагнерівців"

Голову Офісу Президента Андрія Єрмака допитали у Держбюро розслідувань у справі про спецоперацію із затримання бойовиків ПВК “Вагнера”.
Андрій Єрмак

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

“Як законослухняний громадянин сьогодні о 8:30 ранку відвідав Державне бюро розслідувань. Надав свідчення у справі „вагнерівців“. Повідомив усю відому мені інформацію”, - зазначив Єрмак.

Він додав, що не вважає за потрібне “робити з цього шоу, тому камери не кликав”, однак наголосив на важливості встановлення слідством істини у цій справі.

Як пише видання УНН, у Держбюро розслідувань підтвердили той факт, що сьогодні о 8:30 ранку керівник Офісу Президента надав свідчення слідчим ДБР у справі про “вагнерівців”. Проте, надавати подробиці щодо допиту у відомстві відмовилися.

Нагадаємо, що 17 листопада журналісти-розслідувачі Bellingcat опублікували першу частину розслідування, яке провели за участю The Insider щодо обставин операції спецслужб України, в ході якої розвідникам вдалося вивезти з Росії десятки найбільш значущих бойовиків ПВК Вагнера, причетних до військових злочинів в Україні.

У першій частині зазначається, що керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак запропонував відкласти на тиждень заплановану на 25 липня 2020 року спецоперацію із затримання бойовиків ПВК “Вагнера”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ