Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов не виділив жодної копійки на виборчу кампанію міського комітету Соцпартії, а всі гроші використав на свої ток-шоу — Володимир Савченко

Євген Таліпов не виділив жодної копійки на виборчу кампанію міського комітету Соцпартії — заявив 9 червня під час паралельної конференції ЛМК СПУ голова однієї частини міського комітету Соцпартії Володимир Савченко. Як він твердить, всі гроші пішли на ток-шоу на Львівському телебаченні за участю голови обласного виборчого штабу СПУ Євгена Таліпова, натомість міський комітет партії не мав грошей навіть заплатити за оренду приміщень та комунальні послуги.

«Я за власні гроші платив борги міського комітету, тоді як Євген Таліпов після виборів почав вимагати від мене звітності за кошти, які не давав, — твердить Володимир Савченко. — Таліпов абсолютно бездарно провів виборчу кампанію. Це визнав навіть Олесь Доній, який за кілька місяців до виборів приїхав до Львова, щоб допомогти нам пройти у місцеві ради. Спочатку він думав, що це я створюю конфлікт з Таліповим, а коли побув тут певний час, сказав, що йому мене шкода. Він поїхав до Києва і сказав Морозу, що або він залишається у Львові, або Таліпов. «Я просто не можу наввипередки спростовувати кожну інформацію Таліпова, він іде в ефір і мені вже страшно», — заявив тоді Доній. Я ж завжди це бачив і вже давно хотів піти із секретаря міського комітету партії, однак Йосип Вінський попросив, щоб я був мудріший у цій ситуації і намагався уникати конфліктів».
Нагадаємо, 9 червня міський комітет СПУ розколовся на два комітети Соцпартії, кожен із яких вважає себе легітимним.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ