Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Йосип Вінський сумнівається що законопроект Рудьковського буде прийнятий

Колишній чільник Соціалістичної партії України, нардеп Йосип Вінський сумнівається в тому, що законопроект, що торкається питання імпічменту Президента України соціаліста Миколи Рудьковського буде прийнятий депутатським корпусом Верховної Ради. Про це він розповів у коментарі „Гал-info”. 

 За словами Йосипа Вінського, законопроект на засіданні фракції СПУ не обговорювався і навряд чи його підтримають. Натомість, він вважає, що питання імпічменту справді потрібно відрегулювати, однак здійснити це не вдається протягом довгого часу.
 Варто відзначити, що через розбіжності у поглядах  з керівництвом СПУ під час переговорів щодо коаліції у парламенті та обрання Олександра Мороза спікером за умов коаліції СПУ з Партією регіонів та Комуністичною партією України Йосип Вінський здав свій партійний квиток.             
 Нагадаємо, народний депутат України (фракція СПУ) Микола Рудьковський, призначений міністром транспорту і зв'язку, пропонує парламенту встановити термін два місяці з дня одержання Конституційним Судом представлення або звернення для того, щоб прийняти згідно нього процесуальне рішення щодо відкриття чи відмовлення у відкритті конституційного проведення
 Номер законопроекту — 1244 від 03.08.2006 про внесення змін до Закону України "Про Конституційний Суд України" (щодо правового регулювання діяльності КС)”, в ньому  зокрема йдеться про процедуру імпічменту Президента України.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ