Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Доскіч: Із Богом у серці працюється краще

Юрій Доскіч: "Із Богом у серці працюється краще".

Він зробив капітальний ремонт Храму Пресвятої Богородиці у селі Полтва. Він зробив капітальний ремонт храму Різдва Пресвятої Богородиці. Він допоміг у реставрації церковних  дзвонів у селі Балучин. Завдяки йому розпочато будівництво найвищої дзвіниці у місті Львові, заввишки 45 метрів у храмі Пресвятої Богородиці Володарки України. Він допоміг звести каплицю, де невдовзі буде збудовано храм святої Блаженної Йосафати Гордашевської на вулиці Промисловій у м. Львові.

Це навіть не повний перелік того, що співзасновник благодійного Фонду Юрій Доскіч зробив за останні 10 років. Планів попереду – чимало. Пан Доскіч є кандидатом у депутати по 125 -му одномандатному виборчому округу. Успішний підприємець переконаний – непохитна віра у Бога та наполеглива праця – це те, на чому тримається українська нація.  

« Коли був малим, то часто приїздив на Нижанківщину до бабусі, - каже Юрій Доскіч. – На жаль, щороку мешканців у селах стає усе менше – шукають кращої долі на заробітках. Хочу, аби працювали тут, в Україні. І отримували європейські зарплати», - каже він.

І не лише каже. А й робить усе для цього.

Юрій Доскіч створив понад 1200 робочих місць, розвиває українську промисловість. І вірить – саме словосполучення «більше діла» має стати основою для усіх політиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ