Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко робить ставку на професіоналів – Андрій Єрмолаєв

Кадрові рішення Президента Віктора Ющенка, прийняті протягом цього тижня, – це початок нового постмайданного етапу у розвитку України. У цьому переконаний політолог Андрій Єрмолаєв.
„Президент розпочав формування нової команди професіоналів. У цьому процесі він досить прагматично, а іноді й цинічно, робить ставку на людей із позитивним реноме. Це чітко демонструє його віддалення від „Нашої України”, політичні амбіції партійної номенклатури якої  кожен раз ставили Президента у скрутну політичну ситуацію. Сьогодні Віктор Ющенко робить собі політичний депозит, який працюватиме на його майбутнє”, – сказав «Гал-info» Андрій Єрмолаєв.
На думку політолога, не виключено, що на партійному з’їзді „Нашої України” партійний актив підтримає позицію Президента, а не партійної верхівки.
„Якщо Віктор Ющенко і далі керуватиметься принципом професійного добору кадрів, то його очікує дуже ефективний етап діяльності як Президента. Він чітко усвідомлює, що йому необхідно стати учасником політичного процесу в майбутньому, щоб не втратити контроль над політичною ситуацією і не допустити самостійності парламенту у прийнятті важливих для держави рішень”, – додав політолог.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ