Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко зменшив штат свого секретаріату на 20 працівників і отримав начальника по Євро (оновлено)

Президент Віктор Ющенко скоротив чисельність працівників свого секретаріату. Про це сказано в указі Ющенка про питання секретаріату президента, розміщеному на його сайті.

Зокрема, Ющенко доручає затвердити граничну чисельність працівників секретаріату президента у кількості 530 штатних одиниць.

Крім того, згідно з указом, у структурі секретаріату президента з’явилася посада уповноваженого президента з питань безпеки заходів з проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

В останніх змінах структури секретаріату, затверджених указом Ющенка 7 листопада 2008 року, цієї посади у переліку працівників секретаріату не було.

У документі сказано, що уповноважений з питань безпеки заходів Євро-2012 "аналізує стан забезпечення безпеки заходів з проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, готує та подає пропозиції щодо удосконалення забезпечення безпеки таких заходів".

Водночас Ющенко ліквідував посаду повноважного представника президента з питань додержання прав і свобод людини і громадянина.

Президент також здійснив низку реорганізацій структур свого секретаріату, зокрема, замість головної служби регіональної політики у секретаріаті тепер є головна служба з внутрішньополітичних питань та регіонального розвитку; замість головної служби зовнішньої політики - головна служба з питань міжнародного співробітництва; замість головної служби політичного та ситуативного аналізу - служба аналізу та оперативного реагування тощо.

Як відомо, раніше Ющенко встановив граничну чисельність секретаріату в 550 осіб.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ