Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

З нагоди 25-річчя ЗСУ у Львові відбудеться «Марш захисників України»

З нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України у Львівському гарнізоні планується ряд заходів. Про це повідомив Олександр Поронюк, керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (м. Львів).

Зокрема,  п’ятого грудня у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного  за участі військовослужбовців , керівництва області та міста, представників  громадськості, духовенства, волонтерських організацій, військових делегацій іноземних країн   відбудуться урочистості  та святковий концерт.

Шостого грудня, з 09.00 до 10.00 у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла  військові капелани проведуть святкову літургію з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України та 5 - ої річниці відкриття . З 11.00 години,  на проспекті Свободи, перед пам’ятником Т. Шевченку  відбудеться «Марш захисників України», який стане кульмінацією святкових заходів. Для урочистого проходження у складі 17 парадних розрахунків буде задіяно  близько 1000  військовослужбовців. Залучається особовий склад гарнізону та області, а також інших військових формувань, волонтери.  

Мешканці та гості міста матимуть можливість спостерігати за підготовкою та репетицією «Маршу захисників України»  в суботу,  03 грудня  - з 20.00 до 23.00 години та неділю, 04 грудня – з 11.00 до 13.00 години.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ