Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З Польщі в Україну можна телефонувати в 10 разів дешевше

Польський телеком-оператор PLAY створив унікальний мобільний тариф для українських громадян у Польщі. Другий за розміром оператор Польщі відповів на потреби сучасності вдесятеро нижчими цінами на дзвінки в Україну. Про це сьогодні, 16 лютого, на прес-конференції у Львові заявив маркетинг-директор PLAY Бартош Добжинський.

«Українці – найбільша етнічна спільнота в Польщі. Лише за останній рік їхня кількість зросла на 65%, і у 2016 році становила 1,2 мільйони чоловік. Громадяни України, 71,6% яких приїжджає із західних регіонів держави, працюють у всіх сферах польської економіки, від промисловості і комерції до хатнього та сільського господарства. Велика кількість українських студентів навчається в польських вишах. До того ж, Республіка Польща лишається одним з найпопулярніших туристичних напрямків.

Ми зробили цей пілотний проект, оскільки українці – найчисленніша етнічна громада в Польщі. Завдяки цьому сервісу вони відчуватимуть близькість з рідними і друзями, що залишились на батьківщині», – сказав Бартош Добжинський, маркетинг-директор PLAY.

Також, Бартош Добжинський розповів про тарифи на дзвінки:  1,96 грн (0,29 злотих) за 1 хв чи 1 SMS. Більш того, для задоволення потреб молоді ціна на мобільний інтернет стала нижчою. В межах тарифного плану користувачі можуть купити 2 Гб за 60 грн (9 зл.) або 6 Гб за 130 грн (20 зл.) і користуватись Skype та Viber необмежено.

Для полегшення переходу PLAY підготував гарячу лінію обслуговування клієнтів, буклети у точках продажу та інструкції до тарифних пакетів українською мовою.

Як повідомляє телеком-оператор PLAY,  обличчям їхньої рекламної кампанії став один з найпопулярніших українських гуртів «Океан Ельзи».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ