Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З третього до п’ятнадцятого липня працюватиме табір праці і відпочинку для дітей, які стоять на обліку у відділі у справах неповнолітніх Сихівської адміністрації

У Сихівському мікрорайоні з 3 липня розпочав свою роботу табір праці і відпочинку для дітей, які стоять на обліку у відділі у справах неповнолітніх Сихівської районної адміністрації. Організували цей табір Церква Різдва Прсв. Богородиці, Сихівська районна адміністрація та відділ у справах неповнолітніх Львівської міської ради з метою проведення неповнолітніми змістовного дозвілля та трудового виховання. З вихованцями заплановано проведення екскурсій, походів, зокрема: в Шевченківський гай, на іподром; поїздки по історичних та духовних місцях Львівщини: в Крехів, Свірж, Олесько. У планах – спортивні та туристичні змагання, катехитичні та профілактичні заходи, які проводять священики-катехити Церкви Різдва Прсв. Богородиці та лідери громадських організацій. Харчування дітей забезпечує Благодійний фонд Карітас-Львів УГКЦ.

Першого дня участь у таборі взяли 19 дітей віком від 13 до 16 років. На добрий трудовий відпочинок дітей благословив  парох Церкви Різдва Прсв. Богородиці о. Орест Фредина, також дітей привітали заступник голови Сихівської адміністрації Олег Поручинський та начальник відділу у справах неповнолітніх Львівської міської ради Тарас Гурей. Зранку представник Церкви провів з дітьми катехитичне заняття, далі діти провели так званий “трудовий десант” прибирання лісу від сміття. В нагороду всі учасники табору отримали морозиво. По обіді на стадіоні “Гімназія” відбулися спортивні змагання за участю учасників табору. Табір працюватиме до 15 липня 2006 року.
Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ