Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За 20 гривень Морозу кричали «Ганьба» - Євген Таліпов

Усі істинні патріоти будуть святкувати річницю Помаранчевої революції, але зі сльозами на очах, – повідомив «Гал-info» перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов. 
 За його словами, це свято для кожного справжнього українця, адже Помаранчева революція принесла Україні свободу слова і думки. «Зараз є дуже багато противників революції, але Майдан – позитивна історія, яка зламала українську історію», – сказав Євген Таліпов.
 Доказом цього, на його думку, є те, що лідеру СПУ Олександру Морозу кричать у Львові «Ганьба!» за 20 гривень і після Помаранчевої революції за це вже не карають. «Але в нас нормальні стосунки і з Президентом України, і з прем’єр-міністром. Краще працювати на Україну не словом, а ділом», – додав перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов. 
Нагадаємо, сьогодні зранку голова Верховної Ради України покладав квіти до пам’ятників Шевченку та Франку. Церемонія покладання квітів відбувалась під свист та вигуки «Зрадникам не місце у Львові!» з боку невеликих (відповідно близько 15 чоловік біля пам’ятника Франку та 30 – біля пам’ятника Шевченку) груп мешканців Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ