Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За фактом скандальних призначень керівників колишнього «Беркуту» триває службова перевірка

Сьогодні, 22 травня, під час прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія повідомив, що за фактом скандальних призначень керівного складу Спеціального батальйону міліції (колишній "Беркут") триває службове розслідування. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Перевірка ще не закінчена. Деякі працівники у цей час перебувають у відрядженні. Коли вони повернуться, ми своєю чергою повернемось до цього питання», - сказав Загарія.

Нагадаємо, що на керівні посади у Спеціальному батальйоні міліції призначили екс-беркутівців, які були у Києві та проявили там неабияку активність у протистоянні з мітингувальниками. Цікаво, що призначення на ці посади провели ще до офіційного призначення начальника міліції Львівщини.

Чит. також: «Як львівський "Беркут" розганяв Майдан»

Загалом під час подій на Майдані з львівського БМОП «Беркут» звільнилося через відмову виконувати злочинний наказ кілька десятків бійців. Деякі з них висловили бажання повернутися на службу у Спеціальний батальйон міліції.

Чит. також: «Заступником командира СБМ став екс-беркутівець, який брав активну участь на Грушевського?»

Раніше Дмитро Загарія обіцяв громадськості детально перевірить діяльність колишніх «беркутівців», які були у Києві під час Майдану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ