Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні спіймали чоловіка, що хотів перетнути рубіж по підроблених документах

Учора близько дев’ятої ранку в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону затримали мешканця Тернопільської області. Чоловік намагався перетнути українсько-румунський кордон по підробленим документам.
Фото - Держприкордонслужба

На паспортний контроль тернополянин надав довідку військово-лікарської комісії, тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та закордонний паспорт, повідомляють в Держприкордонслужбі. Однак, в ході вивчення документів, прикордонники з’ясували, що надані документи містять ознаки підробки.

Зрозумівши, що його викрито, 42-річний чоловік запропонував інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду. Кошти в розмірі 500 доларів США чоловік надав, аби уникнути відповідальності за підробку документів, а також щоб прикордонники не інформували представників Національної поліції.

Після оформлення відповідних документів правопорушника передано співробітникам нацполіції. Наразі чоловіку доведеться відповідати за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ