Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

За продаж алкоголю та цигарок дітям на Львівщині позбавляють ліцензій

Упродовж січня-серпня на Львівщині анулювали 30 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами за реалізацію таких товарів неповнолітнім. Про це повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Як повідомили в управлінні контролю за  обігом та оподаткуванням підакцизних товарів       ГУ ДФС у Львівській області, станом на 01.09.2016 проведено 234 фактичні перевірки. За результатами перевірок 2016 року донараховано фінансових (штрафних) санкції на суму 1 251,4 тис. гривень. Сплачено фінансових санкцій у поточному році 959,4 тис. грн.

На підставі матеріалів правоохоронних органів винесено 38 рішення про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних/ слабоалкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, або безліцензійну торгівлю, донараховано санкцій на загальну суму 408,0 тис.гр., Сплачено фінансових санкцій у поточному році 170,4 тис.грн., а також анульовано 30 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ