Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За розкрадання вугілля можна сісти до в'язниці на 5 років

Вчора, 29 серпня працівники Червоноградської місцевої прокуратури викрили факт розкрадання службовими особами вугілля на одному із підрозділів державного підприємства «Львіввугілля», повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Правоохоронці спіймали зловмисників на «гарячому», коли завантажений автомобіль марки «Камаз» виїжджав із території вугільного складу шахти. 

Зазначимо, що необхідні документи на вантаж у водія були відсутні.

Відомості про вказане правопорушення, передбачене ч.2 ст.191 КК України(привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Вказаний автомобіль із завантаженим вугіллям вилучено та поміщено на арештмайданчик місцевого відділення поліції.   

На даний час проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи з метою документування злочинної діяльності, а також повного, всебічного і об’єктивного дослідження усіх обставин цього кримінального правопорушення.

Довідка.

Особам, причетним до протиправної діяльності, загрожує до п’яти років позбавлення волі та трирічне позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ