Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Закохалася в Україну. Періс Хілтон придбає курорт на Закарпатті - ЗМІ

Американська IT-girl і спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів, що не один раз відвідувала Україну, планує провести тут конкурс краси світового масштабу. Про це повідомляє Новое время.

Представники Періс Хілтон протягом декількох тижнів ведуть переговори про купівлю українського санаторію Деренівська Купіль, що в селищі Нижнє Солотвино Закарпатської області. Він розташований у передгір'ї Карпат за 20 км від Ужгорода, про це повідомляє Укрінформ.

Зараз триває обговорення деталей купівлі. За інформацією видання, сторони близькі до компромісу. А вже наступного року Періс Хілтон планує на цьому курорті провести один з найпопулярніших міжнародних конкурсів краси.

За даними видання Періс Хілтон дізналася про курорт навесні минулого року, коли виступала на відкритті готелю у Львові, яке вона відвідала разом зі своїм бойфрендом Крісом Зілка, чий дідусь родом з України. Тоді з’явилася ідея зробити інвестиції в розважальну індустрію України. Нагадуємо, в листопаді 2018 року Періс Хілтон розлучилася з Крісом Зілка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ