Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гостинність для всіх: у Львові стартує навчання для готельєрів та рестораторів

Львів готується стати ще більш гостинним містом, зокрема для людей з інвалідністю. У понеділок, 4 вересня, у Львові стартує другий етап навчання "Гостинність без обмежень" для готельєрів та рестораторів міста.
Фото: ЛМР

Ініціатором проєкту є Львівська міська рада. За словами Христини Лебедь, керівниці управління туризму Львівської міськради, метою навчання є адаптація закладів гостинності для задоволення потреб усіх відвідувачів, незалежно від їх фізичних можливостей.

"Ми розуміємо, що за останній рік у нас різко зросла кількість людей з інвалідністю. Тому наш обов'язок - зробити заклади міста доступними для кожного. Щоб батьки з дітьми і люди на візках могли однаково якісно отримати послуги у готелях та ресторанах", - наголосила пані Лебедь.

Навчання триватиме два дні - 4 та 5 вересня. Воно відбуватиметься у готелі BANK Готель за участі 40 готельєрів та рестораторів.

Експерти розповідатимуть учасникам про те, як зробити свої заклади більш доступними для людей на візках - наприклад, облаштувати зручні пандуси, двері, вбиральні.

Після навчання організатори планують розробити спеціальні стандарти гостинності для людей з інвалідністю. Цього року Львівська міська рада має на меті провести подібне навчання для 500 представників сфери гостинності.

Отже, Львів продовжує крокувати шляхом до інклюзивності та рівних можливостей для всіх мешканців і гостей міста. Адаптація закладів дозволить людям з інвалідністю почуватися комфортно і отримувати якісний сервіс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ