Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Запроваджено новий порядок атестації лабораторій

Новий порядок атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу. Про це Гал-інфо повідомили в ДУ «Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Відповідно до пункту 7 Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці затверджений та з 04.09.2018 року введений в дію спільний Наказ Мінсоцполітики та МОЗ від 29.05.2018  № 784/1012 «Про затвердження Порядку атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу» (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 03 серпня 2018 р. за № 905/32357), яким встановлено новий механізм атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу.

Відтак, право проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу надається виключно лабораторіям, які внесені до Реєстру «Інформаційний перелік лабораторій, атестованих на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу, з яким можна ознайомитися на офіційному сайті Держпраці.

Державна установа «Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» пройшла дану атестацію на право проведення вищезазначених досліджень, передбачених Порядком проведення атестації робочих місць за умовами праці, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 1992 року №442 (зі змінами) та внесена до переліку лабораторій, атестованих на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу.

За додатковою інформацією звертатись до відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень ДУ “Львівський ОЛЦ МОЗ України” за адресою м. Львів, вул. Круп’ярська, 27. Телефон для довідок 275-60-50.  E-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ