Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зараз українська делегація на чолі з Ющенком у Варшаві веде переговори з питань транскордонного співробітництва – Петро Олійник

На даний момент у Варшаві відбувається зустріч української делегації з польськими урядовцями, на котрій підніматимуться питання співпраці з питань транскордонного співробітництва, а також співпраці у гуманітарній та економічній сферах. Про це «Гал-info» повідомив голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, який перебуває в складі української делегації, котру очолює Президент України Віктор Ющенко.

«Наразі я вам не можу розповісти про остаточні результати українсько-польських перемовин. Проте хочу зазначити, що, безумовно, будуть укладені нові домовленості щодо подальшої нашої співпраці з Республікою Польща», - зазначив Петро Олійник.
Окрім цього, голова Львівської ОДА розповів, що завтра Президент Ющенко спільно з польським колегою Лехом Качинським відкриють пам’ятник – меморіал загиблим українцям у селі Павлокома (Республіка Польща).
На запитання, чи Віктор Ющенко завітає у Львів, повертаючись завтра з Польщі, Петро Олійник сказав: «На жаль, Президент Ющенко у зв’язку із перенасиченим графіком зустрічей до Львова не заїде».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ