Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засновники Instagram подали у відставку

Засновники соціальної мережі Instagram - Кевін Сістром і Майк Крігер подали у відставку. Повідомлення про це вони опублікували на своїх сторінках в соціальній мережі.

В повідомлені Кевін Сістром пише, що вдячний своїй команді за вісім років роботи в Instagram та 6 - у Facebook. Також соловік пише про любов до компанії, яка виросла з команди тринадцяти людей, до тисячі, які працюють в офісах у всьому світі.

"Ми плануємо взяти деякий час, щоб знову дослідити нашу цікавість і творчість. Створення нових речей вимагає, щоб ми відступили, для того, щоб зрозуміти, що нас надихає і порівняти це з тим, чого потребує світ; ось що ми плануємо зробити. - Пише Кевін, - Ми залишаємось захопленими від майбутнього Instagram та Facebook у найближчі роки, так як ми переходимо від лідерів до лише двох користувачів з мільярда. Дякую за те, що є частиною спільноти Instagram. Це була (і буде і надалі) честь".

@mikeyk and I are grateful for the last eight years at Instagram and six years with the Facebook team. We’ve grown from 13 people on the team to over a thousand with offices around the world, all while building products used and loved by a community of over one billion. We’ve loved learning to scale a company and nurture an enormous global community. And we couldn’t have done it without our amazing Instagram team, and the support of @zuck, @sherylsandberg, @schrep, and @chriscox at Facebook - we’ve learned so much from all of you. Now, we’re ready for our next chapter. We’re planning on taking some time off to explore our curiosity and creativity again. Building new things requires that we step back, understand what inspires us and match that with what the world needs; that’s what we plan to do. We remain excited for the future of Instagram and Facebook in the coming years as we transition from leaders to just two users in a billion. Thank you for being part of Instagram’s community. It’s been (and will continue to be) an honor

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ