Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Затримання Маркова не можна порівнювати з арештом Тимошенко, - політолог

Затримання Ігора Маркова не можна порівнювати з арештом Тимошенко, адже у них різна політична вага. Про це сьогодні, 28 жовтня, в коментарі Гал-інфо розповів політолог Віктор Небоженко.

«Ці два випадки порівнювати не доцільно, адже за Тимошенко проголосували мільйони, а за Маркова проголосувало значно менше, включаючи далеких родичів. Це не одне і теж саме. Нині говорять про те, що несправедливо щодо інших в’язнів випускати на лікування одну ув’язнену. Однак це не зовсім правильно. На щастя, у нас лише один кандидат у президенти сидить у в’язниці, а не усі», - сказав політолог.

Він також додав, що закон, який пишуть для звільнення Тимошенко, народні депутати готують також і для себе.

«Вони прекрасно розуміють, що роблять це для себе, адже багато хто, втративши недоторканність, може потрапити до в’язниці», - зазначив політолог.

Віктор Небоженко наголосив, що напрацьованим механізмом звільнення Тимошенко пізніше зможуть скористатися й інші.

Нагадаємо, що 22 жовтня, затримали колишнього народного депутата України Ігоря Маркова, якого підозрюють у вчиненні хуліганських дій у 2007 році.

Йдеться про події 2007 року, коли біля Одеської ОДА відбувалися пікети проти встановлення в місті пам'ятника імператриці Катерині ІІ. Ігоря Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо у самому побитті. 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ