Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Львів попрощається із захисником Ігорем Страдомським

Завтра, 25 вересня, Львів попрощається із військовослужбовцем Ігорем Страдомським, який захищав Україну від російських окупантів. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматись в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 11:00 у  Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Ігор Страдомський (09.04.1984-20.09.2023) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №62. Здобував освіту на факультеті іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка.

Батько Ігоря Страдомського працював вчителем у селах Сороки-Львівські та Милятин, тож після завершення навчання сам Ігор при потребі заміняв його. Згодом працював різноробом, а у вільний час любив читати книги, цікавився історією та вивченням іноземних мов.

Із початком повномасштабного вторгнення рф вступив до лав Збройних Сил України, виконував завдання у складі військової частини А4943.

У Ігоря Страдомського залишились мати, дружина, двоє синів та дві сестри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ