Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра на засіданні виконкому буде заслухано звіти про виконання протокольних доручень

Завтра, 12 травня, у малому сесійному залі Львівської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Заплановано, що члени виконавчого комітету заслухають звіти про низку виконання протокольних доручень. Повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Зокрема, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник повинен прозвітувати про те, як виконується доручення про розробку та винесення на розгляд виконавчого комітету пропозицій щодо реформування житлово-комунального господарства м.Львова. Начальник управління освіти Костянтин Лазурко та начальник фінансового управління Любов Максимович нададуть членам виконавчого комітету інформацію про виконання доручення – “при виконанні бюджету  м. Львова 2006 року передбачити кошти на поновлення матеріально-технічної бази закладів освіти”.
Начальник відділу торгівлі Михайло Задорожний доповість про результати перевірки дозволів на торгівлю тютюном та спиртними напоями біля навчальних закладів. Начальник управління архітектури Василь Каменщик та начальник відділу торгівлі повинні доповісти про хід підготовки проекту ухвали “Про локальну схему розміщення зовнішньої реклами у м. Львові і розробити та затвердити типові конструкції для зовнішньої реклами”. Також Михайло Задорожний разом із начальником відділу економіки Ігорем Цвілинюком прозвітують про проведений аналіз щодо грального бізнесу у Львові.
На виконання доручення міського голови Львова Андрія Садового, котрий зустрічався з мешканцями, що пікетували Львівську міську раду у четвер, 4 травня,  робоча група напрацювала проект рішення про відміну попереднього документу виконавчого комітету “Про проектування та будівництво багатоповерхового житлового будинку на вул. Варшавській, 136”. Проект цього документу буде представлений на розгляд членам виконавчого комітету завтра, 12 травня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ