Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра Платіні проінспектує Україну. Почне зі Львова

7-8 квітня ц.р. відбудеться візит вищого керівництва УЄФА на чолі з президентом УЄФА Мішелем Платіні до Львова, Донецька, Харкова та Києва, – повідомив офіційний сайт Федерації футболу України.

 

Президент УЄФА розпочне свій візит зі Львова, де ознайомиться зі станом реконструкції аеропорту, відвідає будівельний майданчик львівського стадіону та заслухає презентацію приймаючого міста у Палаці Потоцького, де одразу після того (приблизно о 13:15) відбудеться коротка прес-конференція.

 

У Донецьку Мішель Платіні огляне аеропорт та відвідає стадіон «Донбас-Арена», де після презентації приймаючого міста (приблизно о 17:40) відбудеться коротка прес-конференція.

 

Наступного дня у Харкові Мішель Платіні огляне аеропорт та стадіон «Металіст», де після презентації приймаючого міста (приблизно о 11:40) відбудеться коротка прес-конференція.

 

І на завершення високопосадовці УЄФА вирушать до столиці України, де оглянуть аеропорт «Бориспіль» та стадіон НСК «Олімпійський». У Києві запланована зустріч президента УЄФА з Президентом України, після якої він зробить заяву для преси.

 

За словами директора Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіяна Лубківського, «візит президента УЄФА відбувається у контексті рішення Виконкому УЄФА від 11 грудня 2009 року щодо визначення приймаючих міст в Україні. Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки України до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з керівництвом держави ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру УЄФА ЄВРО 2012™. У зв’язку з цим органам державної влади України надзвичайно важливо продемонструвати керівництву УЄФА позитивну динаміку створення інфраструктури, досягнуту протягом останнього часу, та практичними діями підтвердити готовність і спроможність успішно реалізувати проект Євро 2012».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ