Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра Порошенко виступить на Генасамблеї ООН: програма візиту

У середу, 20 лютого, президент України Петро Порошенко відвідає з офіційним візитом Нью-Йорк та виступить на засідання Генасамблеї ООН.

Про це повідомляє сайт глави держави, передає Прямий.

Зазначається, що Порошенко візьме особисту участь у дебатах і виступить з промовою перед країнами-членами ООН.

Заплановано також проведення низки двосторонніх зустрічей президента України, зокрема, з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем та головою 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Марією Фернанда Еспіноса Гарсес.

У межах програми перебування в США Порошенко візьме участь у молебні за загиблими героями Небесної сотні, а також відвідає Філадельфію, де йому вручать відзнаку "Міжнародний державний діяч".

Нагадаємо,у вівторок, 19 лютого, президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до КонституціїУкраїни щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.

Крім того, Петро Порошенко заявив, що повноправне членство в Європейському Союзі та НАТО остаточно гарантуватиме державну незалежність, національну безпеку України, а також стане запорукою свободи і добробуту громадян.

Нагадаємо, Верховна Рада України проголосувала за закріплення курсу країни щодо у ЄС та НАТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ