Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра «свободівці» пікетуватимуть Генконсульство Республіки Польща у Львові

Завтра, 19 березня, о 10 годині, біля польського консульства Львівська міська організація ВО «Свобода» проведе акцію-пікет — повідомили «Гал-info» у прес-службі ЛМО ВО «Свобода».
«Незрозуміла бездіяльність апарату польського консульства є прямою образою прав, честі і гідності усіх українців, які змушені вистоювати під його стінами по декілька тижнів. «Свобода» вважає таку бездіяльність злочинною і обов’язково вимагатиме вольової реакції української влади і сама максимально прикладеться для того, аби винні у цій ситуації були покарані», — розповів Іван Гринда, голова міської організації ВО «Свобода».
«Не розумію, як влада може так спокійно спостерігати за тим вандалізмом, що сьогодні відбувається довкола питання консуляту. Робота сайту, де б можна було подати заявку на візу до Польщі заблокована, під самим консульством збираються тисячні черги, які стоять на місці. Складається враження, що польські представники не розуміють, що ці черги живі, що там стоять люди, які приїхали зі всієї Західної України, щоб отримати візи. Практично кожен з тих, хто сьогодні вже безнадійно чекає на візу може вам сказати, що між людьми ходять «бариги», які за 700 доларів можуть зробити візу за один день. Але чомусь ніхто цього питання не піднімає в пресі чи у владі. Більше того, польське консульство не дає жодних відповідей чи коментарів. Це безумовно є відвертим проявом зневаги українців зі сторони польського консула і його апарату», — наголосив Іван Гринда.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ