Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у центрі Львова молоді батьки зі своїми дітьми підтримають євроінтеграцію

Завтра, 27 листопада, у Львові відбудеться мирна акція молодих батьків на підтримку євроінтеграції України. Зустріч батьків (мама або тато, або разом) зі своїм малюками - біля ратуші на 10.30 ранку. Про це повідомили організатори.

"Далі підемо до обласної адміністрації передати листа президенту Януковичу через його намісника О.Сала", - зазначено у повідомленні.

"Це буде мирна зустріч батьків за Євроінтеграцію і кращого майбутьнього для наших малят. У натовп лізти не будемо. Кричати теж. Це не акція протесту. Але пофоткаємось. Поп'ємо каву. Будемо душею і тілом з народом і частиною історії", - запевнили організатори.

"Всі хочуть на столичний Євромайдан, але не всі можуть... Ми, молоді батьки, хочемо, щоб цей великий світ був для дітей комфортним і прихильним, відкритим і перспективним. Ми хочемо, щоб наші діти не були позбавлені в мабутньому вільного доступу в цей світ та гідного життя у себе дома. Саме тому бачимо Україну частиною Європи не лише географічно, але і політично. Ме не маємо права позбавляти своїх малюків гідного майбутнього", - зазначено у повідомленнні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ