Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збільшиться кількість рейсів з аеропорту "Львів" у грецькі Салоніки та Іракліон

Як інформує прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів", авіакомпанія Ellinair вдвічі збільшує кількість рейсів з аеропорту "Львів" у грецькі Салоніки та Іракліон.
Збільшиться кількість рейсів з аеропорту "Львів" у грецькі Салоніки та Іракліон

У зв’язку зі зростанням популярності у туристів України напрямку Греція та збільшенням продажів турів на курорти цієї країни від оператора Mouzenidis Travel порівняно з аналогічним періодом минулого року – грецький авіаперевізник холдингу Mouzenidis Group нарощує обсяг політної програми з міжнародного аеропорту Львів до аеропортів Греції.

На сезон польотів Літо 2019, авіакомпанія Ellinair практично вдвічі збільшила частоту рейсів за маршрутами: Львів-Салоніки (по чт. і нд. з 02.06.2019 з періодичністю 7-10-14 днів) і Львів-Іракліон (по пн. або чт. з періодичністю 10-11 днів). Авіакомпанію Ellinair відрізняє надійність і регулярність рейсів, вона неодноразово потрапляла в рейтинги українських аеропортів, як кращий авіаперевізник країни. Для українських пасажирів авіакомпанія пропонує безкоштовне перевезення багажу і ручної поклажі, харчування і напої на борту, безкоштовний переліт немовлят до 2-х років, а також безкоштовні трансфери до кожного рейсу з усіх обласних центрів Західної України (Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ