Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський хоче провести дострокові парламентські вибори - Кириленко

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко вважає, що новообраний президент Володимир Зеленський має намір провести дострокові парламентські вибори.

Про це Кириленко написав у Twitter після заяви новообраного президента про проведення інавгурації 19 травня, передає УНН.

"Інавгурація 19 травня означає, що Зеленський хоче дострокових виборів. Навіть якщо і так, все одно доведеться в інавгураційній промові говорити про стратегію: про НАТО, деколонізацію і головне – так російська агресія чи "громадянський конфлікт"? Уникнути відповідей вже не вдасться", - зазначив віце-прем'єр.

Водночас, Володимир Зеленський сьогодні, 4 травня, після засідання з головами парламентських фракцій зазначив, що наразі рано говорити про це питання.

"Зарано про це говорити, ще не маю повноважень. Як тільки отримаю повноваження, зможу дати відповідь на це питання", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні о 15:00 новообраний президент України Володимир Зеленський прибув до Верховної Ради для зустрічі з головами парламентських фракцій, а також спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ