Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський повинен представити свою команду до другого туру, - партія Меркель

Голова фракції Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС) у Бундестазі Давид Вадефул заявив, що кандидат у президенти Володимир Зеленський до другого туру виборів має представити команду політиків, яка готова його підтримувати.

Про це йдеться на сайті політичної сили, передає Новое время.

"Зеленський повинен протягом наступних трьох тижнів до другого туру представити конкретні бачення змісту своєї політики, а також команду політиків, яка буде його підтримувати", - заявив Вадефул.

Німецький політик вважає, що Україна зараз не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво через конфлікт з Росією, а також важкий соціально-економічний стан.

Крім того, в партії Меркель вважають, що Зеленський повинен пояснити, яким чином він буде досягати позбавлення впливу олігархів з огляду на те, що "олігарх Ігор Коломойський дотепер підтримував його у своїй виборчій кампанії".

Нагадаємо, перший тур виборів президента України відбувся 31 березня.

За даними ЦВК після обробки понад 92% протоколів, Володимир Зеленський набрав 30,25% голосів виборців, Петро Порошенко - 15,95%, Юлія Тимошенко - 13,39%.

ЦВК офіційно оголосила про підготовку до другого туру виборів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ