Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик не брав участі у голосуванні за бюджет Львова на 2007 рік

Зеновій Сірик не брав участі у голосуванні за затвердження бюджету Львова 2007 рік -- про це він повідомив у коментарі „Гал-info”.
«Я не брав участі у голосуванні за затвердження бюджету Львова, оскільки в мене не було можливості ознайомитися з ним раніше. А я не звик брати на себе відповідальність за невідомі мені речі. Тому тільки після детального ознайомлення з цим документом я зможу зробити його аналіз», -- про це в коментарі «Гал-info» повідомив депутат Львівської міської ради Зеновій Сірик.
«Прикрим є той факт, що складається враження, що керівництво, відповідальне за цей бюджет, його «завалило». Оскільки на сесії міської ради, бюджет так і не був повністю представлений, бо він поділений на дві частини», -- зазначив депутат міськради.
За словами Зеновія Сірика, «сьогоднішній бюджет, не можна розглядати, як щось конкретне і цілісне, адже повністю бюджет ще не прийнятий, а тільки його частина. Ще немає фонду розвитку тієї частини бюджету, яка буде наповнюватися через оренду, продаж чи відчуження землі або майна, тобто через використання ресурсів міської громади».
Нагадаємо, що вчора, 5 січня, депутати ЛМР затвердили бюджет Львова на 2007 рік. «За» проголосувало 82 депутати, двоє депутатів не взяли участі у голосуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ