Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик підписав розпорядження щодо забезпечення належної експлуатації житлового фонду Львова у зв’язку з суттєвим пониженням температури повітря на період з 5 по 10 лютого 2006 року

В.о. міського голови Зеновій Сірик підписав розпорядження «Про функціонування джерел та мереж тепло-, водопостачання і водовідведення у період прогнозованого пониження температури повітря» з метою забезпечення належної експлуатації житлового фонду м. Львова та у зв’язку з суттєвим пониженням температури повітря на період з 5 по 10 лютого 2006 року.
 Відповідно до цього розпорядження голови  районних  адміністрацій повинні здійснити ряд заходів, а саме: провести аналіз функціонування внутрібудинкових інженерних мереж, зокрема водо- і теплопостачання та водовідведення протягом січня 2006 року; встановити причини, що призвели до перебоїв у роботі систем життєзабезпечення житлового фонду та виявити винних у цьому осіб; винних осіб притягнути до відповідальності; терміново провести огляд інженерного обладнання житлових будинків, вжити невідкладих заходів щодо належного функціонування систем опалення, водопостачання тощо; організувати перевірку утеплення підвальних та горищних приміщень, виконаних робіт щодо скління вхідних брам, вікон і дверей на сходових клітках та утеплення водопровідних мереж; взяти на особистий контроль виконання заходів, що забезпечують належну експлуатацію та утримання житлового фонду м.Львова; виявити власників квартир, де не проживають мешканці, та провести з ними відповідну роботу; у період суттєвого пониження температури повітря щоденно проводити огляди житлового фонду та вживати дієвих заходів з попередження замерзання водопровідних мереж.
 В.о. міського голови Зеновій Сірик доручив управлінню інженерного господарства, ЛМКП “Львівтеплоенерго“, ЛМКП “Львівводоканал“, ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ провести аналіз функціонування джерел та мереж тепло-, водопостачання і водовідведення, забезпечити їх безперебійну роботу, організувати цілодобове чергування відповідальних працівників підприємств у цей період. У випадку виникнення НС невідкладно доповідати про них першому заступнику міського голови та заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства. Контролюватиме за виконанням розпорядження перший заступник міського голови Василь Кравців. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ