Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жоден з них не «скурвився», - Гриценко про своїх депутатів

Сотні мешканців Львова прийшли на зустріч, яку організувала партія «Громадянська позиція», що відбулась 24 червня у Палаці на вулиці Петрушевича. Повідомили в партії.

Так, під час свого виступу лідер партії Анатолій Гриценко назвав Володимира Гірняка кандидатом на посаду міського голови і закликав львівян звертатись зі своїми проблемами до нього та голови обласної організації партії «Громадянська позиція» Анатолія Забарила.

«В нас не так багато депутатів місцевого рівня, але жоден з них не «скурвився», не вкрав собі кусок землі. Мені не соромно приїзджати до Львова, де працюють наші депутати, бо знаю, що вони працюють чесно. Володимир Гірняк чи не найбільше опікується захистом мешканців від свавілля забудовників і люди вітаються з ним на вулицях, бо він відкритий до всіх. Тому якщо у Вас виникають проблеми, звертайтесь до нього і до Анатолія Забарила. Вони вислухають вас і спробують допомогти», - сказав Анатолій Гриценко.

Депутати міської ради від «Громадянської позиції» щодня проводять по кілька зустрічей з мешканцями в різних районах міста.

За словами співкоординатора групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимира Гірняка, чи не найбільше мешканців Львова нарікають на транспортні проблеми та свавілля забудовників в місті.

«Дуже багато людей звертаються до мене не тільки як до депутата, громадського діяча, але і як до підприємця. Чи не найбільше львів’ян турбують питання працевлаштування, скандальних забудов, транспортних проблем та проходження документів у міськраді», - зазначив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ