Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна рада звільнила Гірняка

Сьогодні, 2 жовтня, на другому пленарному засіданні позачергової сесії Львівської обласної ради депутати ще достроково припинили повноваження заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка, передає кореспондент Гал-інфо.

Депутати визначалися в режимі таємного голосування. «За» проголосувало 46 депутатів із 84.

Бюлетені для голосування одержало 46 депутатів. Один бюлетень визнали не дійсним.

Відтак, голосування відбулося. Рішення прийнято.

«Дякуємо за роботу», - прокоментував голова Львівської облради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні на сесії Володимир Гірняк заявив, що минулого разу голосування про його відставку не набрало потрібно кількості голосів і відбулося грубе порушення законодавства.

Також нагадаємо, у порядку денному сесії, яка відбулася 24 вересня, було два питання, які стосувалися дострокового припинення повноважень заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка та першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса.

Питання дострокового припинення повноважень заступника голови ради Володимира Гірняка депутати розглянули в режимі таємного голосування.

Це голосування відбулося. Однак, лічильна комісія повідомила, що голосування не можна вважати таким, що відбулося, адже депутатам не дали на підпис документи при голосуванні.

10 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати визнали роботу заступників голови ради Андрія Білоуса та Володимира Гірняка незадовільною. 

Раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин анонсував звіт своїх заступників на сесії 10 вересня, а також припустив можливість їхнього звільнення.

Також нагадаємо, що 21 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що проти нього готують змову, аби зняти з посади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ