Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні знову звільнятимуть Гірняка

Сьогодні, 2 жовтня, на другому пленарному засіданні позачергової сесії Львівської обласної ради депутати ще раз намагатимуться звільнити заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка, передає кореспондент Гал-інфо.

За словами голови Львівської облради Олександра Ганущина, до нього надійшло звернення депутатів про розгляд питання щодо дострокового припинення повноваження заступника голови Володимира Гірняка.

Це питання повернули до порядку денного сесії. «За» проголосувало 43 депутати.

Нагадаємо, що сьогодні, 2 жовтня, розпочалося II пленарне засідання XXI позачергової сесії Львівської обласної ради. У залі зареєструвалося 57 депутатів

Днем раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив, що депутати мають підтримати Заяву Львівська облрада щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні.

Також нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у порядку денному сесії, яка відбулася 24 вересня, було два питання, які стосувалися дострокового припинення повноважень заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка та першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса.

Питання дострокового припинення повноважень заступника голови ради Володимира Гірняка депутати розглянули в режимі таємного голосування.

Це голосування відбулося. Однак, лічильна комісія повідомила, що голосування не можна вважати дійсним, адже депутатам не дали на підпис документи при голосуванні.

10 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати визнали роботу заступників голови ради Андрія Білоуса та Володимира Гірняка незадовільною. 

Раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин анонсував звіт своїх заступників на сесії 10 вересня, а також припустив можливість їхнього звільнення.

Також нагадаємо, що 21 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що проти нього готують змову, аби зняти з посади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ