Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Журналіст Сергій Рахманін приєднався до партії "Голос"

Заступник головного редактора газети ʺДзеркало тижняʺ Сергій Рахманін приєднався до команди, з якою ʺГолосʺ йде у Верховну Раду, - повідомляє прес-служба партії.
Журналіст Сергій Рахманін приєднався до партії "Голос"

ʺУ політичній журналістиці я вже зробив все, що міг. Дуже вдячний професії, колегам, читачам, глядачам і слухачам. Але зараз я відчуваю в собі готовність до змін у житті й роботі. І відчуваю, що можу допомогти змінюватися країніʺ, — сказав Сергій Рахманін.

У журналістиці понад 30 років, останні 20 — у ʺДзеркалі тижняʺ. За якість журналістської роботи і влучне слово Рахманіна часто називають камертоном української дійсності.

Він був свідком багатьох ключових для незалежної України подій: від конституційної ночі у 1996 році до артилерійських обстрілів на Сході. Всі ці роки супроводжував розвиток держави ґрунтовною аналітикою — вона стала обов’язковим джерелом інформації для тих, хто прагне орієнтуватися в українській політичній ситуації.

Зараз, крім роботи у ʺДзеркалі тижняʺ, веде програму ʺГра в класикуʺ на телеканалі ZIK та ʺАпокрифʺ на Радіо НВ.

Вважає, що для розуміння ситуації потрібно побувати і в окопі, і в кабінеті, але й вміти вчасно вибратися з них, щоб подивитись на життя з інших кутів. До роботи в журналістиці встиг отримати найрізноманітніший життєвий досвід: був продавцем у магазині, нічним сторожем, вантажником, фасувальником цегли на комбінаті будматеріалів.

"Голос"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ