Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зі Львова на Київ їде 13 автобусів активістів

Незважаючи на те, що у Києві почали вбивати людей, атмосфера та ж сама, дуже багато людей записується на виїзд. Люди продовжують записуватись, реєстрація триває до 18.00 щодня. Про це сьогодні, 22 січня, Гал-інфо розповіла прес-секретар Львівської Самооборони.

«Тут формуються списки Самооборони. Записуються чоловіки віком від 21 року. Наразі ми маємо достатньо коштів на пальне. Переважно приходять чоловіки, знаючи що це важке випробовування, як фізичне, так і моральне. Сьогодні на Київ відправлять 13 автобусі», - зазначила вона.

За її словами, люди активно приносять медикаменти.

«Зараз маємо певний дефіцит з распіраторами, лимонами та оцтом, адже під час газових атак цією кислотою потрібно змащувати распіратори, щоб газ не пошкодив органи дихання», - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, як повідомила прес-служба Львівської облради, на цей час у Львові діє три пункти відправки людей до столиці на Майдан. Один із них розташований безпосередньо на львівському Євромайдані, де працюють студенти. Другий пункт – у «Віденській кав’ярні» (пр. Свободи, 12), де працюють підприємці Львівщини та громадськість. Третій пункт працює на базі відділу звернень громадян при Львівській обласній раді (вул. Винниченка, 16).

Фото - прес-служба Львівської облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ