Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі США на Львівщину передали комплекти зимової форми

Також передали три великі палети протигазів для воїнів та цивільного населення, повідомляє ЛОДА.
Фото - ЛОДА

Учора, 3 листопада, координаційний центр з питань надання гуманітарної допомоги у Львівській області отримав великий та важливий вантаж зі США – зимову форму для наших захисників.

Йдеться про теплі зимові куртки, фліси, чорне та біле армійське американське взуття, стійкі до морозів штани (для спеціальних підрозділів). Весь цей одяг надійно служитиме нашим захисникам у холодну снігову чи дощову погоду. Також передали три великі палети протигазів для воїнів та цивільного населення.

«Весь цей вантаж – один з перших контейнерів, який відкриває програму з підтримки волонтерів зі США для ЗСУ у співпраці з нашим штабом. Частина допомоги з цього контейнера уже вирушила на Запорізький напрямок. Найближчим часом очікуємо ще близько 20 таких контейнерів», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Допомогли отримати вантаж партнери зі США та команда волонтерів, яка організовує ці поставки: БФ «IO» / Благодійний Форд «Інтелігентна Організація / Intelligent Organisation», Лілія Тащук, Ігор Бялко та співкоординатор гуманітарного штабу у Львові Юрій Соболь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ