Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Сватового самостійно виїхали близько 5 тисяч жителів

Станом на ранок 30 жовтня зі Сватового, де проживають майже 20 тисяч людей, самостійно виїхали близько 5 тисяч жителів. Про це інформує Держслужба України з надзвичайних ситуацій.

У відомстві також додають, що «рішенням виконувача обов’язків керівника обласної адміністрації Юрія Клименка... розпочато загальну евакуацію населення з м. Сватове».

«У зоні ураження розташовані 476 багатоповерхових та приватних житлових будинків, у яких проживають близько 6 тисяч осіб», – ідеться в повідомленні.

«З метою захисту організовано укриття 50% населення у найпростіших спорудах подвійного призначення (підвальні приміщення). Відключено газо- та електропостачання об’єктів міста в зоні можливого ураження», – додають рятувальники.

За повідомленням Міноборони, станом на 8:45 30 жовтня вибухи на території об’єднаного польового складу Збройних сил України в місті Сватовому припинилися, триває гасіння пожежі.

Пожежа на складах у Сватовому розпочалася близько 19:45 29 жовтня. Внаслідок вибухів, що стали наслідком пожежі, є щонайменше одна цивільна жертва, четверо військових поранені. Офіційної інформації про причини загоряння наразі немає. На складах зберігалося близько 3,5 тисяч тонн боєприпасів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ