Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

ЗІК готовий посприяти розслідуванню щодо фактів, які виклав депутат Хміль

Ми готові сприяти розслідуванню щодо фактів, які у депутатському зверненні до ГПУ та СБУ виклав Михайло Хміль. Про це у коментарі Гал-інфо повідомив генеральний продюсер телеканалу ЗІК Омелян Ощудляк.

Омелян Ощудляк розповів, що телеканал не вперше намагаються пов’язати із «сім’єю», але жодне з таких звинувачень не було доведено фактами. «Дуже добре, що пан Хміль звернувся до ГПУ та СБУ, ми готові посприяти розслідуванню щодо наведених фактів, надати всю необхідну документацію. Давайте говорити фактами. Ми є засобом масової інформації, а не якимось політичним угрупованням. Тож закликаємо пана Хміля довести цю справу до кінця», – заявив Ощудляк.

Омелян Ощудляк не виключає, що депутатське звернення Хміля пов’язане з виборчою кампанією, адже гендиректор телеканалу балотується по одному з мажоритарних округів. «Очевидно, йде якась гра. Телеканал не хотів би бути причетним до цієї гри», – додав Омелян Ощудляк.

«Чи справді ми належимо до бізнесу Курченка? Мене особисто на роботу в телекомпанію запрошував інвестор, якого звати Петро Димінський. Іншого інвестора телеканалу ЗІК я не знаю… Навряд чи телеканал, який належав би до бізнесу «сім’ї» чи Курченка, дозволяв би собі розслідування, які ми робили. Ці звинувачення є нелогічним навіть з погляду нашого контенту. ЗІК завжди займався розслідуваннями, і навіть в період активної діяльності «сім’ї» ми робили це, і нині продовжуємо це робити… Що ж до офшорних кампаній, які згадують у депутатському зверненні, нехай це буде підставою для розслідування».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ