Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЗМІ: у Києві побили луганського сепаратиста Клінчаєва

У Києві, у Голосіївському районі, біля одного з кафе, побито скандально відомого депутата Луганської облради від Партії регіонів Арсена Клінчаєва. Про це повідомляє "Інформатор". Зазначається, що інцидент стався 7 жовтня.

Як повідомив один із очевидців, одіозний "регіонал" поводився зухвало: хамив персоналу, чіплявся до дівчат, які прийшли в кафе. За них заступився один із відвідувачів.

"Билися один на один. Але противник виявився набагато сильнішим, і Клінчаєв своє отримав", - розповів один з відвідувачів.

Як відомо, депутат Луганської облради був організатором проросійських мітингів у Луганську, влаштовував неодноразові провокації під час акцій луганського Євромайдану.

Нагадаємо, вперше депутат Луганської обласної ради Арсен Клінчаєв бувзатриманий співробітниками СБУ 10 березня в Луганську. Очолювана ним радикальна луганська організація "Молода гвардія" спільно з "російськими туристами" захопила облдержадміністрацію і насильно змусила губернатора Володимира Пристюка написати заяву про звільнення.

Пізніше Клінчаєв був доставлений до Києва і поміщений у СІЗО, проте суд змінив йому запобіжний захід на домашній арешт. Клінчаєва не раз помічали у Києві з жінками.

Один з головних роздмухувач сепаратизму в Луганську Арсен Клінчаєв володіє в Києві трьома квартирами. Про це з посиланням на державний реєстр майнових прав на нерухоме майно написав у своєму Facebook Сергій Іванов.

 

Так, згідно з документами, Клінчаєв володіє квартирами на проспекті Перемоги 7б/37, Великій Китаївській 61а/28 і на Кіквідзе 13а/17.

"Що характерно, нерухомістю в Києві Клінчаєв обзаводився в міру того, як будував російський світ у Луганську, з 2010-го. Цікаво, накладено арешт на ці квартири? Якщо ні, то чому?" – написав Іванов.

Так квартира на проспекті Перемоги була куплена 3 липня 2013 року за кілька місяців до початку Майдану.

Квартиру на Великій Китаївській Клінчаєв купував у червні 2012 року, а квартиру на Кіквідзе – у 2010. При цьому в документі зазначається, що всі три квартири були йому подаровані.

NEWSru.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ