Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зупинити російську пропаганду в Україні, - акція

У львівському «Прес-клубі» (пр. Т. Шевченка, 11) завтра, 14 вересня, об 11.00 год. відбудеться прес-конференція на тему «Зупинити російську пропаганду в Україні. Звернення учасників Форуму всеукраїнських громадських організацій». Про це повідомили організатори.

Громадські діячі звернуться до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Андрія Парубія та Прем’єр-Міністра Володимира Гройсмана із закликом зупинити зухвалу інформаційну агресію, яка розгортається деякими народними депутатами.

Зокрема, йдеться про Дмитра Добродомова та Сергія Капліна, які підозрюються у зв’язках з московською пропагандисткою Столяровою. Якщо СБУ, Нацрада з питань телебачення та радіомовлення, Міністерство інформаційної політики не можуть протидіяти інформаційній війні, що розгорається п’ятою колоною, то громадськість повинна чинити тиск на державні інституції та мати можливість відкликати тих народних депутатів, що зраджують національні інтереси.   

Відтак громадські діячі закликають владу внести зміни до Закону «Про  статус народного депутата» та інше законодавство, які б дозволили позбавляти мандатів народних депутатів, котрі були викриті у співпраці з російськими спецслужбами або діяли в інтересах російської пропаганди. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ