Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зустріч радників Нормандського формату відбудеться у середу, - Президент

Зустріч радників Нормандського формату відбудеться у середу, 26 січня.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні, оприлюдненому у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

“А завтра відбудеться зустріч радників Нормандського формату. Ми працюємо аби якомога швидше відбулась зустріч чотирьох Президентів задля майбутнього настання миру в Україні. Звісно, рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Все непросто. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат. А отже буде і мир”. - сказав Зеленський.

Водночас він наголосив на тому, що за минулу добу ситуація на сході України була досить спокійною. "Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню, і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль поранених. І нуль вбитих", - підкреслив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, зустріч політичних радників лідерів країн "Нормандського формату" відбудеться у Парижі. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак розраховує, що там вдасться пропрацювати кожен пункт Мінських домовленостей і розмова буде конструктивною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ