Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Зверення аграріїв Львівщини щодо майбутнього розвитку галузі

Сьогодні, о 12:00, у прес-центрі Гал-інфо представники великого аграрного бізнесу Львівщини звернулись до громадськості щодо майбутнього розвитку галузі в контексті президентських виборів.

Спікерами заходу виступили:

  • Павло Музика, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича, Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького
  • Наталія Гончар, заступник директора ТОВ "Захід-Агро МХП"
  • Богдан Гусак, директор ТзОВ "Біорена"

Ми не бачимо альтернативи Порошенку.

Зараз для України важливі дні, і кожен з нас має зробити свій вибір.

Україну хочуть розхитати певні політичні сили, які не мають нічого спільного з державницькою позицією.

За останні чотири роки ми маємо суттєві зрушення у розвитку економіки нашої держави. Попри війну та небажання певних політиканів, в країні проводять реформи, які ставлять нас на один щабель із розвиненими країнами.

Ми вийшли на перші місця в багатьох видах сільськогосподарської продукції, але ми маємо розуміти, що справжнє лідерство можливе лише за умови, коли експорт переробленої продукції буде значно перевищувати експорт сировини.

Завдяки правильній політиці глави держави ми затвердились на міжнародній арені як суб’єкт, а не об’єкт міжнародної політики.

Маємо великий сумнів, що інші кандидати,  які пропонують себе на роль керівника держави, зможуть в правильному напрямку вести країну, адже бажання деяких популістів змінити курс розвитку нас насторожує.

Президент України здатен гарантувати безпеку України в той час, як деякі з кандидатів, що йдуть на президентські вибори, можуть повернути нас під вплив Росії.

Задля збереження країни і правильного розвитку нашої держави ми, аграрії Львівщини, підтримуємо кандидатуру Петра Порошенка на президентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ