Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Львівської опери з’явилися додаткові фонтани

1/3
На проспекті Свободи у Львові прорвало водогін. Відтак, на тротуарі неподалік від Оперного театру, майже вже звиклого фонтану з’явилося п’ять нових фонтанчиків, які повністю затопили тротуар.

Перехожі змушені були обходити місце катаклізму проїжджою частиною проспекту. Представників аварійних служб довелося трохи почекати. За цей час «втік» не один кубометр води, які неодмінно впишуть у чиїсь квитанції!

Нагадаємо, що за інформацією представників «Львівводоканал», втрати води щомісяця у Львові становлять 37,4% від видобутої. При цьому „Львівводоканал” несе відповідальність лише за прориви за межами будинків, а за внутрішньобудинкові прориви відповідають комунальні підприємства. На балансі ЛКП є всі внутрішньобудинкові мережі та прибудинкові випуски. За їх обслуговування вони мають 3% від тарифу”.

Також свого часу заступник директора ЛМКП "Львівводоканал" Олег Капко було пояснив, що поточні втрати води не включені в тариф, і мешканці за це не сплачують. „Це наші офіційні втирати, і вони дозволені згідно з нормами”, - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ