Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Через Грибовицьке сміттєзвалище Садовий отримав незадовільно від депутатів

Cьогодні, 22 травня, під час засідання виїзної сесії Львівської міської ради у с. Великі Грибовичі депутати ухвалили рішення визнати роботу виконавчого комітету і міського голови Андрія Садового незадовільною щодо роз'язання екологічних проблем Грибовицього сміттєзвалища. «За» проголосувало 49 депутатів.

Окрім того, депутати звернулися до Кабінету Міністрів України з проханням виділити кошти на припинення діяльності та рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

Також депутати звернулися до голови Львівської ОДА Михайла Костюка з вимогою надати гарантію у затвердженні ділянки під будівництво нового сміттєпереробного заводу та полігону.

Костюка також просять включити у державну програму «Питна вода» водопостачання у селі Малехові. Своїм рішенням депутати виділили 500 тис. грн на оплату робіт щодо водопостачання Малехова, які провели торік .

також депутати вирішили заслухати керівника "Гірхімпрому Івана Зозулю на спільному засідання міської і обласної комісії з питань екології щодо того, на якому етапі перебуває проектування рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ