Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через візити урядовців страждають мешканці вул. Коперника: їх не пускають до помешкань

1/3
Сьогодні, 12 квітня, у зв’язку з приїздом до Львова Президента України Віктора Януковича вулицю Коперника з боку вул. Словацького та проспекту Свободи перекрили правоохоронці та люди у цивільному, адже у Палаці Потоцьких відбувалася зустріч Президента зі львівською інтелігенцією.

Журналістів через кордон правоохоронців провели працівники СБУ. У цей же час жінка старшого віку намагалася домовитись із молодиками в цивільному , щоб її пропустили додому, адже вона мешкає на вул. Коперника, 30. Однак, вони незважали на її прохання і вимагали показати паспорт з пропискою, якого жінка при собі не мала.

Помітивши це, журналісти підійшли до жінки, щоб з’ясувати у чому річ

«Я мешкаю на вул Коперника. Приходжу додому, а тут все перекрито, і мене не хочуть пропускати. Кажуть, щоб я показала паспорт, а у мене лише пенсійне посвідчення, а це для них не підходить. Так щоразу, приїздить якийсь високопосадовець, а люди мусять страждати. І що мені тепер робити?», – скаржилась жінка.

Коли люди в цивільному помітили те, що мешканка спілкується із журналістами, одразу знайшовся молодий чоловік – із тих, хто перекривав прохід, який зголосився супроводити її додому.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ