Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської обласної ради палають бажанням з’ясувати стосунки з Василем Горбалем

1/3
Сьогоднішнє, 8 вересня, засідання Львівської обласної ради розпочалось із обговорення порядку денного сесії, у якому є питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Василеві Горбалю. При цьому одразу два депутати запропонували не розглядати wt питання, однак ці пропозиції не набрали потрібної кількості голосів.

Зокрема, депутат від БЮТ Іван Білак запропонуваввиключити з порядку денного питання про недовіру, оскільки минуло надто мало часу, щоб оцінювати роботу нового голови області,отож, треба, щоб він ще попрацював, а потім – відзвітував за зроблене.

На цю пропозицію різко критично відреагував депутат Львівської обласної ради Олег Тягнибок, вдавшись до порівняння, що холуї лижуть задниці.

Згодом взяв слово керівник фракції БЮТ Іван Стецькович. Він нагадав, що є автором рішення про недовіру голові Львівської ОДА, і що фракція БЮТ буде голосувати за висловлення недовіри

Потім виступив депутат від УНП Олег Немчінов. Він запропонував перенести питання про недовіру на наступну сесії, надавши змогу голові Львівської ОДА виступити зі звітом.

Відтак, за пропозицію Івана Білака проголосувало 28 депутатів, а за варіант Олега Немчінова – 47. Відповідно, жодна ініціатива не набрала потрібної кількості голосів. (У Львівській обласні раді налічується 120 депутатів).

Далі депутати продовжилиобговорення порядку денного, який, зрештою, ухвали. У ньому передбачено понад 50 питань, серед них – питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Василю Горбалю.

Додамо, що на цей час на вулиці біля Львівської обласної ради зібралося близько 150 БЮТівців. Вони викрикують гасла, як-от «Горбаля у відставку!».

Фото - Михайло Дашкович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ